• Geen minimum afname
  • Dé specialist in tijd
  • 3 jaar garantie

Over ons

Promotieklok.nl zijn gespecialiseerd in de levering van een brede en unieke collectie wandklokken die u kunt personaliseren. Dit kunt u gebruiken voor promotionele doeleinden of ter geschenk voor uw klanten en relaties. Met onze jarenlange ervaring met marketing en zakelijke promotieactiviteiten binnen de juweliersbranche verzorgen wij een horloge of wandklok op maat, passend bij het evenement en het doel waarvoor u het wil inzetten.

Wat wij bieden

> Jarenlange expertise / 20 jaar markter

Promotieklok.nl is onderdeel van PDA Group. PDA Group is verantwoordelijk voor de import en distributie van merkhorloges en voornamelijk gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met klokken en het onderhoud hiervan.

> Relatiegeschenken

Horloges en wandklokken uit vaste voorraad of volledig gepersonaliseerd voor uw klanten en relaties. Horloges en wanklokken op maat kunnen ook worden toegepast bij uw promotionele activiteiten passend bij het evenement en het doel waarvoor u het wil inzetten.

> Personalisatie en maatwerk

Bij Promotieklok.nl kunt u zelf uw horloge of wandklok personaliseren. Gepersonaliseerde horloges en wandklokken kunnen dienen als luxe cadeau voor uw relaties of als marketing kanon voor uw promotionele activiteiten. Beoordeel direct online of het ontwerp volledig naar wens is!

> Persoonlijk advies

Onze klantenservice afdeling bestaat uit meer dan 20 enthousiaste specialisten die 5 dagen per week klaar staan om uw vragen te beantwoorden of advies te geven. Wij zijn bereikbaar per telefoon, per e-mail en zelfs via onze online chat. Stel gerust uw vraag!

> Achteraf betalen

Wij staan voor onze service en kwaliteit en proberen dit zo goed mogelijk over te brengen. Toch kan het zijn dat u twijfelt over het aankopen van uw product. Wij begrijpen dit. Om dit te compenseren bieden wij de achteraf betaaloptie aan. U kunt dan op uw gemak het product thuis of op kantoor ontvangen en binnen 14 dagen beslissen of u het product wilt houden of retour wilt sturen.

> Staffel kortingen

Op zoek naar grotere aantallen? Voor grote aantallen bieden wij verschillende horloges en wandklokken super voordelig aan. Ideaal voor uw bedrijf. Neem gerust contact op met één van onze klok-specialisten voor alle informatie over staffelkortingen.

Promotieklok.nl onderdeel van PDA Group

PDA Group is verantwoordelijk voor de import en distributie van merkhorloges. PDA Group is voornamelijk gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met klokken en het onderhoud hiervan, zoals horloges, wandklokken, batterijen, schoonmaak producten en meer dan 6,000 horlogebanden.
PDA Group is niet alleen importeur en merkleverancier voor juweliers en warenhuizen, maar heeft ook dochterondernemingen die allen een eigen contributie hebben aan de juweliersmarkt. Door nauw samen te werken met fabrikanten kunnen producten scherp worden aangeboden.